Infobijeenkomsten Berkum Energieneutraal

Algemeen

Zwolle - Berkum Energieneutraal houdt dinsdag 28 september en woensdag 6 oktober bijeenkomsten over het isoleren van de woning. Beide bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 20.30 in De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan.

De gemeente Zwolle is partner van Berkum Energieneutraal. In dit project werkt de gemeente samen met inwoners, bedrijven, woningcorporaties en anderen aan een duurzame wijk. 

Vorig jaar deed een groep van negentig Berkumers mee aan de eerste ronde van Project Verduurzamen van Berkum Energieneutraal. De meesten van hen gaven aan dat ze deze manier van samen verduurzamen zeker aanraden bij hun buren.

In dit project begeleidt projectleider Frank Geerlings Berkumers die echt stappen willen zetten in het besparen van energie. Hierbij wordt eerst een gratis energiescan van de woning aangeboden. 

Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie gegeven over het project, hoe de energiescan van de woning werkt en kunnen bezoekers kennismaken met de bedrijven die door Berkum Energieneutraal zijn geselecteerd voor de isolatiewerkzaamheden. 

Aanmelden kan via verduurzamen@berkumenergieneutraal.nl