Afbeelding
Foto: Eigen foto

Grote Sinterklaas actie Zwolle zoekt hulp

Algemeen

ZWOLLE – Het is weliswaar nog lang geen 5 december maar de Sinterklaasactie, die vorig jaar helaas door corona niet doorging maar het jaar ervoor ontzettend goed is verlopen, wordt opnieuw gehouden.

De actie is inmiddels begonnen. Dit jaar heeft de organisatie ieders hulp nog meer nodig om aan alle vraag te kunnen voldoen. “Er zijn meer gezinnen met kinderen die op de Sinterklaasactie Zwolle een beroep moeten doen dit jaar.” De organisatie vraagt geen geld maar alle inwoners van Zwolle om een gift te doen in de vorm van één of meer cadeaus. Dit zodat alle gezinnen met kinderen, die net boven of onder de bijstandsnorm leven of gezinnen die financieel om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven ,toch een fijn Sinterklaasfeest te bezorgen. Deze groep kinderen gaan ze bezoeken als Sinterklaas en Pieten.

De organisatie vraagt Zwollenaren en het bedrijfsleven om cadeaus te doneren zodat elk kind in Zwolle over Sint kan vertellen en een heerlijk avondje heeft gehad. Op Facebook @Sinterklaasactiezwolle staat alle informatie. Wie vragen heeft of wil doneren kan app’en naar 06-204 19 490 of mailen naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com. De inleverpunten zijn: Mulertkamp 4 Zwolle-Zuid, Eerdelaan 31 Stadshagen, Ruiterlaan 16 Engelse werk, Fivel 57 Aa-landen en Akkerbergstraat 57 Stadshagen. Cadeaus brengen, kan het hele weekend vanaf 10.00 tot 21.00 uur en doordeweeks ‘s avonds na 18.00 uur tot 21.00 uur.