Afbeelding
Foto: Eigen foto

De Sassendonkse Zittingsavond is terug op de agenda

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - De Sassendonkse Zittingsavond staat na een jaar gedwongen afwezigheid voor zaterdag 13 november weer op de planning. “En wat hebben wij er weer zin in!”, meldt carnavalsvereniging de Eileuvers.

De verenging hoopt het succes van de afgelopen jaren weer voort te kunnen zetten. “We hebben daarvoor feestvierend Sassendonk heel hard nodig. Want carnaval vier je met zijn allen en dus nemen we ook samen afscheid van Prins Willem van Bourgondië en zijn adjudanten Paturain en Boursin. Maar nog belangrijker: wie mogen wij als nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers verwelkomen? De spanning stijgt, ook bij ons.” Galakleding is niet verplicht maar draagt volgens de vereniging zeker bij aan de sfeer van de avond. “Het programma is gereed en garandeert een avond vol plezier, waarbij we natuurlijk eventuele coronaregels volledig respecteren.” Kaarten à 18 euro voor de Sassendonkse Zittingsavond zijn verkrijgbaar bij Scholten Fietsgoed aan de Luttekestraat 13.

Fan-kaart

Enthousiaste Eileuver-leden hebben afgelopen jaar een extra donatie gegeven voor een bedrag van 11 euro bovenop de reguliere prijs van 18 euro. Dankzij deze extra middelen is het mogelijk de Sassendonkse Zittingsavond weer te organiseren. Wie dit jaar ook een Fan-kaart wenst, kan deze kaarten per mail bestellen. Het extra voordeel van een Fan-kaart is dat de houder een plekje in de zaal krijgt. Zij zijn verzekerd van een stoel en hoeven niet te zoeken naar een vrije plek.

Bestellen
Fankaarten zijn te bestellen door een mail sturen naar SassendonkseZittingsavond@gmail.com en hierin aan te geven dat men een fankaart wenst. Vermeld daarom naam, adresgegevens, telefoonnummer en het lidmaatschapsnummer. Vervolgens kan men 29 euro overmaken op rekeningnummer NL94INGB0001420736 t.n.v. Cv De Eileuvers onder vermelding van Sassendonkse Zittingsavond en de volledige naam en het lidmaatschapsnummer.

Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
PEC Zwolle oogst bescheiden applaus, maar staat na duel tegen AZ wel met lege handen Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Jungheimercafé blij met tweede seizoen Algemeen gisteren