Erica Vogel.
Erica Vogel. Foto: Eigen foto

Zingen onder de Peperbus staat in het teken van Halloween

Algemeen

ZWOLLE – Er wordt op zondagmiddag 31 oktober om 16.30 uur weer gezongen onder de Peperbus. Gastsolist is dwarsfluitist en zangeres Erica Vogel. 

De blinde organist Tjaco van der Weerd bespeelt het orgel. Op zondag 31 oktober is het ook Halloween. Het thema is daarom Halloween of Sint Maarten? Het eigen projectkoor zingt met dertig personen ook weer mee. Er zijn tweehonderd bezoekers welkom. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Belangstellenden kunnen een mail sturen aan mary.vegter@telfort.nl of als dat perse niet lukt, bellen met (038) 454 41 27. Om zo veel mogelijk de veiligheid te kunnen garanderen, dienen bezoekers bij hun aanmelding te verklaren datze gevaccineerd zijn of maximaal 48 uur van te voren zijn getest. Er is controle bij de ingang. Het programma wordt ook livestream uitgezonden via Kerkdienst gemist. De livestream kan men volgen door door te klikken naar O.L.V. Basiliek Zwolle. Zie voor meer informatie www.zingenonderdepeperbus.nl.

Afbeelding
Gunning renovatie Spooldersluis aan Van den Herik, BAM en SPIE Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Met een Kerstboom op de Grote Markt en lichtbeeldentour is Zwolle klaar voor de Kerst Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Ossenmarktsteeg in een nieuw licht met lichtkunstproject 'Tussendoortje' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen van Thorbecke treden op met zelfgemaakte gitaren Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Cliënt beschermd wonen krijgt mogelijk tbs voor neersteken bezorger Algemeen gisteren
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs voor Klets & Koek, Rode Kruis, Kattegat Festival en Trash Hunters Zwolle Algemeen 7 dec., 12:16