Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nazorgcentrum IntermeZZo houdt Open huis op Wereldkankerdag

Algemeen

ZWOLLE – ‘Kanker raakt iedereen. Jou dus ook…’ Dat is het thema dit jaar van Wereldkankerdag op vrijdag 4 februari. IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle, houdt Open Huis, als kennismaking met wat ze kan bieden ter ondersteuning. 

Er is die dag een doorlopend programma tussen 10.00 tot 15.00 uur. Op Wereldkankerdag is er speciale aandacht voor mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd: zelf of bij een naaste.

Programma

Gastvrouwen/gastheren zijn bij IntermeZZo aanwezig om een rondleiding te geven door het gebouw. Bij de ruimtes wordt uitleg gegeven over de activiteiten op het gebied van: ‘omgaan met kanker, ontspannen & welbevinden, ontmoeten & relaties en terugkeer in de samenleving’. De sfeer is gemoedelijk; vrijwilligers serveren koffie of thee met wat lekkers en hebben alle tijd voor een gesprek. 

Ontspanning

Nazorgcentrum IntermeZZo biedt deze dag de mogelijkheid om kennis te maken met enkele ontspannende behandelingen. Dit in de vorm van een korte lichaamsmassage, een voetreflexmassage of handmassage door ervaren masseurs. Er wordt goed opgelet dat er niet teveel mensen in dezelfde ruimte zijn, zodat de coronamaatregelen goed nageleefd kunnen worden. Mensen zonder klachten zijn welkom, met mondkapje

Aanmelden voor het Wereldkankerdag-programma is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren is gratis, voor de deur. IntermeZZo is gevestigd aan de Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Bel met IntermeZZo voor meer informatie: (038) 424 60 88.

Afbeelding
Informatieavond in Stadkamer over zorg in laatste levensfase Algemeen 28 jan, 14:21
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43