Afbeelding
Foto: Theo Smits

Eerste editie OldStars Dates leidt tot mooie ontmoetingen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - PEC Zwolle United heeft samen met alleenstaande ouderen op maandag 14 februari, Valentijnsdag, de dag van de liefde, gezellig geproost op het leven. Onder het genot van een diner, mogelijk gemaakt door Lumen Hotel & Events in samenwerking met PEC Zwolle United, werd het onvergetelijke avond.

Onder de titel OldStars Dates ontving PEC Zwolle United op Valentijnsdag alleenstaande ouderen uit Zwolle en omgeving: ouderen die het leuk vinden om te dineren waarbij hij of zij andere leeftijdgenoten ontmoet. De avond werd geopend met een welkomstdrankje en een welkomstwoord door Gea Luttels, coördinator van PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club.

Chocolaatjes

De bezoekers konden vervolgens genieten van een diner en een interactieve quiz met vragen over, hoe kan het ook anders, Valentijnsdag én vragen over PEC Zwolle, de stad Zwolle en de regio. Iedereen deed fanatiek mee en de winnaar van de quiz kreeg een doos vol heerlijke chocolaatjes. Tot slot was er een kopje koffie om de avond, die letterlijk in de smaak viel, mee af te sluiten. Met deze OldStars Dates maakt PEC Zwolle United een knipoog naar het programma First Dates waarin zelfs ouderen op televisie schitteren op zoek naar de liefde op romantische of vriendschappelijke basis. 

Reacties

De negentien deelnemers deelden hun positieve ervaringen. Anny Nijbroek vertelde dat ze het fantastisch vond dat ze werd uitgenodigd. Het was haar een eer: “Ik ben verrast met heerlijk eten en de sfeer zat er goed in. Het voelde echt als thuiskomen. Het klopte allemaal”, zei ze. Verder bedankte Hans van der Zwaan PEC Zwolle United: “Complimenten voor jullie. De activiteiten, de organisatie en het eten. Alles was perfect.” Voor een andere deelnemer was het tegelijkertijd ook een moeilijke avond: ”Dit was mijn eerste avond uit na het overlijden van mijn vrouw een aantal jaren geleden. Ik vond dit best moeilijk, maar ben heel blij dat ik ben gegaan.’’

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden