De theatersporters van PeperDus geven een voorstelling.
De theatersporters van PeperDus geven een voorstelling. Foto: Eigen foto

Theatersportwedstrijd: PeperDus tegen PeperDus

Algemeen

ZWOLLE – De Zwolse theatersportgroep PeperDus bestaat uit zestien impro-liefhebbers die elkaar elke dinsdag verrassen met spelvormen en improvisatiegames.

Op dinsdag 7 juni om 20.00 uur nodigen ze publiek uit om te komen kijken. Ze spelen die avond een theatersport-wedstrijd met drie teams uit eigen stal onder de muzikale begeleiding van Marq van Mazijk.

Theatersport is improvisatietheater waarbij teams elkaar uitdagen en afwisselend korte scènes spelen. Het publiek denkt mee over locaties, personages en dilemma’s. Wie nog nooit bij een voorstelling is geweest, kent vast de tv-programma’s De Lama’s en De Grote Improvisatieshow wel. Vergelijkbare hilarische scènes zijn dus ook gewoon live in Zwolle te zien.
De toegang is gratis, je geeft na afloop wat het je waard is. Wel graag vooraf reserveren: reserveren@peperdus.nl of via het formulier op www.peperdus.nl.
Aanvang 20.00 uur bij Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle (achter het Van Wonen kantoor). De locatie is overdekt maar niet verwarmd.