Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Mengelmarkt in Assendorp

Algemeen

ZWOLLE - ‘Wat je eigen (Assen)dorp je biedt, koop dat bij een ander niet’. Dit kan zomaar het motto zijn van de Mengelmarkt, een buurtinitiatief opgezet door Inge Spijkerman. Zij is eigenaresse van kapperszaak de Blitz in hartje Assendorp. 

Voor, door en met lokale kleine ondernemers belooft deze buurtmarkt een heerlijke ‘MENGELmoes’ van producten en diensten te worden. Op zondag 21 augustus kun je tussen 10.00 en 17.00 uur snuffelen tussen vintage kleding en producten, handgemaakte sieraden, kleding en kaarten. Er is fairtrade koffie, maar ook yoga, massage, een kapper en nog veel meer.

Ook de plek is creatief en uniek: het verborgen parkje tussen de Molenweg, Assendorperdijk, Sallandstraat en de Tweede Weidjesstraat. Kortom de Sallandsweide. Met meer dan 25 verschillende deelnemende stands is de markt met recht een échte weerspiegeling van buurt en omliggende wijk.  

Kom snuffelen, passen,  proeven, bijkletsen en kennismaken met een nieuw evenement in het heerlijke Assendorp. Parkeergelegenheid is heel beperkt, met de fiets of lopend is het terrein heel milieuvriendelijk bereikbaar. Check de deelnemers op de Mengelmarkt  Instagram pagina. @mengelmarkt


Gerard Meijeringh

Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 11 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 12 uur geleden