Afbeelding
Foto: Leger des Heils

Hoop, midden in de puinhoopThemaweek tegen mensenhandelbij Leger des Heils Zwolle

Algemeen Ingezonden

Het Leger des Heils in Zwolle haakt met een aantal activiteiten in op de landelijke themaweek tegen mensenhandel. Deze week heeft als titel ‘Hoop, midden in de puinhoop’ en is van 23 tot en met 29 oktober.

De themaweek begint op zondag 23 oktober met een geloofsontmoeting rond het thema ‘Hoop, midden in de puinhoop’ ; aanvang 10.00 uur. Op dinsdag 25 oktober is in de Huiskamer van de Buurt een gesprek over mensenhandel. Aanvang 10.30 uur. Op woensdag 26 oktober wordt eveneens in de Huiskamer een thema-avond Mensenhandel gehouden met als ondertitel: ‘Ontdek wat jij kunt doen in de strijd tegen mensenhandel’.

Gedurende de themaweek is in de Huiskamer een thematafel ingericht, te bekijken tijdens openingstijden: op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10-12 uur en op donderdag van 12-15 uur.

Alle activiteiten zijn in het Andreascentrum van het Leger des Heils, Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle. Voor meer informatie: Ursula van Nieuwenhuijzen (ursula.van.nieuwenhuijzen@legerdesheils.nl).