Afbeelding
Foto: Aangeleverd

DeltaWonen, Openbaar Belang en SWZ trekken de wijk in met energieadvies

Algemeen

ZWOLLE - De energieprijzen stijgen. De huurders merken dit ook in de portemonnee. Vanuit de subsidie Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) hebben deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ een nieuwe actie opgezet om onze huurders te helpen met energie besparen. Met de groene Bespaarbus van Coos trekken de drie woningcorporaties in oktober en november de wijk in met kleine energie bespaarmogelijkheden. Huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ zijn van harte welkom voor een bezoek aan de Bespaarbus. 

Bij de bus kunnen huurders advies krijgen over energiebesparing, maar krijgen zij ook praktische bespaarmiddelen mee. Denk aan radiatorfolie en een waterbespaarder. Er zijn ook vaklui aanwezig om tochtstrippen aan te brengen bij mensen thuis. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje voor de bezoekers. 

Huurders hebben een uitnodiging gekregen of krijgen die nog. Aanmelden via www.bespaarbus.nl is fijn in verband met het bestellen van materialen, maar hoeft niet. Dat er een grote behoefte is onder de huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ is duidelijk. Er hebben zich al meer dan vijfhonderd huurders aangemeld.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Doek valt voor Be Quick'28 en ZAC, Dieze West en CSV'28 gaan door Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Het Nederlands Bach Consort brengt met Hanzestroom geschiedenis en muziek tot leven Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Echtpaar Scholten - Weinans zestig jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 18:40
Afbeelding
Afscheid voorman Natuur en Milieu Overijssel: “Organisatie heeft positieve klank gekregen" Algemeen 31 mei, 16:43
Afbeelding
Vier dominicaanse broeders verhuizen uit klooster Algemeen 31 mei, 16:41
Afbeelding
Hoe deden de Zwolse amateurvoetbalclubs het dit seizoen? Sport 31 mei, 16:34