Afbeelding
Foto: Aangeleverd

DeltaWonen, Openbaar Belang en SWZ trekken de wijk in met energieadvies

Algemeen

ZWOLLE - De energieprijzen stijgen. De huurders merken dit ook in de portemonnee. Vanuit de subsidie Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) hebben deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ een nieuwe actie opgezet om onze huurders te helpen met energie besparen. Met de groene Bespaarbus van Coos trekken de drie woningcorporaties in oktober en november de wijk in met kleine energie bespaarmogelijkheden. Huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ zijn van harte welkom voor een bezoek aan de Bespaarbus. 

Bij de bus kunnen huurders advies krijgen over energiebesparing, maar krijgen zij ook praktische bespaarmiddelen mee. Denk aan radiatorfolie en een waterbespaarder. Er zijn ook vaklui aanwezig om tochtstrippen aan te brengen bij mensen thuis. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje voor de bezoekers. 

Huurders hebben een uitnodiging gekregen of krijgen die nog. Aanmelden via www.bespaarbus.nl is fijn in verband met het bestellen van materialen, maar hoeft niet. Dat er een grote behoefte is onder de huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ is duidelijk. Er hebben zich al meer dan vijfhonderd huurders aangemeld.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 16 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden