Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sassendonkse Zittingsavond terug op de agenda

Algemeen

ZWOLLE - Na twee jaar gedwongen afwezigheid zal de Sassendonkse Zittingsavond in het jubileumjaar (6x11) op vrijdag 11 november in de Nieuwe Buitensociëteit plaatsvinden. “Het succes van de afgelopen jaren kunnen we hopelijk dit jaar eindelijk weer voortzetten en daar hebben we feestvierend Sassendonk heel hard voor nodig”, zo laat Carnavalsvereniging de Eileuvers weten.

“Want carnaval vier je met zijn allen en dus nemen we ook samen afscheid van ‘Hattrick’-Prins Willem van Bourgondië en zijn adjudanten Paturain en Boursin. Maar nog belangrijker: wie mogen wij als nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers in het jubileum jaar (6 x 11jaar) verwelkomen? De spanning stijgt, ook bij ons.”?

De dresscode in dit jubileumjaar is natuurlijk weer ‘in het netjes’, maar het wordt gewaardeerd als iedereen in smoking of ‘in het lang’ komt. 

“Vorig jaar waren we al ‘stijf’ uitverkocht en er zal in principe geen kaartverkoop meer worden gestart. Als je een kaartje van vorig jaar in je bezit hebt, is deze nog steeds geldig. Ook de daarbij verstrekte muntjes zijn nog geldig en het goede nieuws is dat ze in waarde met de huidige inflatie zijn meegestegen. Het programma is gereed en garandeert een avond vol plezier”, besluit CV de Eileuvers. ?

Gerard Meijeringh

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02