Afbeelding
Foto: HighwayStarz

WijZ Verwondert Concert in Academiehuis Grote Kerk

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 20 november 2022 kunnen mensen bij Academiehuis Grote Kerk genieten van het ‘WijZ Verwondert Concert’. Mannenkoor Mankracht en het VOKZZ (Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid), twee enthousiaste koren van WijZ, brengen samen met het Zwols saxofoonorkest ‘For Saxes Only’ een zeer gevarieerd programma ten gehore met afzonderlijk en gezamenlijk uitgevoerde nummers onder bezielende leiding van de professionele dirigenten Gert Oosterwijk en Hetty Bolt. Er wordt geput uit een repertoire van lichte en modern-klassieke werken tot hedendaagse muziek en pop-classics. De toegang is gratis.

Ook als u overweegt om deel te nemen aan een koor of om een instrument te gaan spelen, is dit concert een geschikt moment om eens nader kennis te maken. Mannenkoor Mankracht is een enthousiast mannenkoor dat een repertoire zingt van klassieke tot hedendaagse muziek. Iedereen die kan of wil zingen, waar dan ook vandaan, is welkom bij Mankracht. Dirigent is Gert Oosterwijk en de pianobegeleiding verzorgt Jan Sierink.

Het Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid is een gezellig vrouwenkoor voor 55-plussers. Onder leiding van dirigent Hetty Bolt zingt het koor een heel divers repertoire, dat bestaat uit pop-classics en licht klassieke muziek. Het koor zingt meerstemmig in het Nederlands, Engels en Duits. 

Meezingen, kennismaken met de koren of meer informatie? Kijk op www.wijz.nu, bel of mail de receptie van WijZ Welzijn, tel. (038) 8515700, info@wijz.nu. Meer informatie over Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only via www.zwolssaxofoonorkest.nl.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 9 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 11 uur geleden