Afbeelding
Foto: HighwayStarz

WijZ Verwondert Concert in Academiehuis Grote Kerk

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 20 november 2022 kunnen mensen bij Academiehuis Grote Kerk genieten van het ‘WijZ Verwondert Concert’. Mannenkoor Mankracht en het VOKZZ (Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid), twee enthousiaste koren van WijZ, brengen samen met het Zwols saxofoonorkest ‘For Saxes Only’ een zeer gevarieerd programma ten gehore met afzonderlijk en gezamenlijk uitgevoerde nummers onder bezielende leiding van de professionele dirigenten Gert Oosterwijk en Hetty Bolt. Er wordt geput uit een repertoire van lichte en modern-klassieke werken tot hedendaagse muziek en pop-classics. De toegang is gratis.

Ook als u overweegt om deel te nemen aan een koor of om een instrument te gaan spelen, is dit concert een geschikt moment om eens nader kennis te maken. Mannenkoor Mankracht is een enthousiast mannenkoor dat een repertoire zingt van klassieke tot hedendaagse muziek. Iedereen die kan of wil zingen, waar dan ook vandaan, is welkom bij Mankracht. Dirigent is Gert Oosterwijk en de pianobegeleiding verzorgt Jan Sierink.

Het Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid is een gezellig vrouwenkoor voor 55-plussers. Onder leiding van dirigent Hetty Bolt zingt het koor een heel divers repertoire, dat bestaat uit pop-classics en licht klassieke muziek. Het koor zingt meerstemmig in het Nederlands, Engels en Duits. 

Meezingen, kennismaken met de koren of meer informatie? Kijk op www.wijz.nu, bel of mail de receptie van WijZ Welzijn, tel. (038) 8515700, info@wijz.nu. Meer informatie over Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only via www.zwolssaxofoonorkest.nl.

Gerard Meijeringh

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02