Afbeelding
Foto: HighwayStarz

WijZ Verwondert Concert in Academiehuis Grote Kerk

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 20 november 2022 kunnen mensen bij Academiehuis Grote Kerk genieten van het ‘WijZ Verwondert Concert’. Mannenkoor Mankracht en het VOKZZ (Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid), twee enthousiaste koren van WijZ, brengen samen met het Zwols saxofoonorkest ‘For Saxes Only’ een zeer gevarieerd programma ten gehore met afzonderlijk en gezamenlijk uitgevoerde nummers onder bezielende leiding van de professionele dirigenten Gert Oosterwijk en Hetty Bolt. Er wordt geput uit een repertoire van lichte en modern-klassieke werken tot hedendaagse muziek en pop-classics. De toegang is gratis.

Ook als u overweegt om deel te nemen aan een koor of om een instrument te gaan spelen, is dit concert een geschikt moment om eens nader kennis te maken. Mannenkoor Mankracht is een enthousiast mannenkoor dat een repertoire zingt van klassieke tot hedendaagse muziek. Iedereen die kan of wil zingen, waar dan ook vandaan, is welkom bij Mankracht. Dirigent is Gert Oosterwijk en de pianobegeleiding verzorgt Jan Sierink.

Het Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid is een gezellig vrouwenkoor voor 55-plussers. Onder leiding van dirigent Hetty Bolt zingt het koor een heel divers repertoire, dat bestaat uit pop-classics en licht klassieke muziek. Het koor zingt meerstemmig in het Nederlands, Engels en Duits. 

Meezingen, kennismaken met de koren of meer informatie? Kijk op www.wijz.nu, bel of mail de receptie van WijZ Welzijn, tel. (038) 8515700, info@wijz.nu. Meer informatie over Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only via www.zwolssaxofoonorkest.nl.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43
Afbeelding
Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland Nieuws Ingezonden 27 jan, 16:23