Afbeelding
Foto: Fred Manschot

Herstart koffieconcerten met pianist Wouter Harbers in Academiehuis Grote Kerk

Algemeen

ZWOLLE - De enthousiaste pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in Zwolle. Tijdens deze concerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Tot 2020 vonden deze plaats bij Waanders in de Broeren. Door corona lag de serie een tijdje stil, maar nu herstart hij op woensdagochtend 19 oktober op een nieuwe locatie, Academiehuis Grote Kerk in hartje Zwolle. Deze herstart op een nieuwe plek is het perfecte moment om muzikaal kennis te komen maken met Wouter, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’.

Vanaf 9.30 uur is iedereen welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10.00 uur start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om de mensen te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Op woensdag 19 oktober doet hij dit niet alleen, maar samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn.

De entree is gratis, wel is er een collecte na afloop. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl.

Kunt u 19 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter Harbers elke derde woensdagochtend van de maand de mooiste muziek met iedereen in het Academiehuis! Bekijk de hele agenda op www.koffieconcerten.nl

Gerard Meijeringh