Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Douwe Egberts waardepunten voor Voedselbank Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - In de maand december organiseert Lionsclub Zwollerkerspel weer een inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten ten behoeve van de Zwolse Voedselbank. In verschillende supermarkten komt een speciale doos te staan waarin men Douwe Egberts punten kan doen.

Punten die misschien al jaren bijvoorbeeld in de keukenla of in een blikje liggen krijgen op die manier een goede bestemming. ?Bovendien doet Douwe Egberts daar op het einde van de inzamelingsactie nog eens twintig procent bovenop. ?

Afgelopen jaar leverde dat ruim 750.000 punten op. Dat was goed voor ongeveer zestienhonderd pakken koffie. Op die manier kon de Zwolse Voedselbank vierhonderd huishoudens een aantal keren blij maken met een voedselpakket met daarin als extra een pak koffie. Iets wat zeker in de donkere dagen rond Kerst en Nieuwjaar bijzonder gewaardeerd wordt. 

?De supermarkten Boni Deventerstraatweg, Coöperatie Berkum, Jumbo Veemarkt, Jumbo Assendorp, Jumbo Stadshagen, Jumbo Sellekamp, AH Aalanden, AH Stadshagen, AH Forelkolk, AH Diezerpoort, AH Dobbe en AH Zuid doen meer aan de inzamelingsactie. ??


Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 14 uur geleden