Afbeelding
Foto: Theo Smits

OldStars Dates in het MAC3PARK stadion

Algemeen

ZWOLLE - Na het succes van de eerste editie vorig jaar, vindt ook dit jaar weer de activiteit OldStars Dates plaats voor 65-plussers. PEC Zwolle United houdt in samenwerking met Lumen Hotel & Events op dinsdag 14 februari een mooie, gezellige ontmoeting voor alleenstaande ouderen uit Zwolle en omgeving in het MAC3PARK stadion.

Op dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Met deze OldStars Dates maken PEC Zwolle United en Lumen Hotel & Evens een knipoog naar het programma First Dates, waarin ook ouderen op televisie schitteren op zoek naar de liefde. 

“En mocht er geen sprake zijn van romantiek, dan ontstaan er toch vaak leuke, vriendschappelijke relaties.Gezellig samen proosten op het leven onder het genot van een heerlijk diner, mogelijk gemaakt door Lumen Hotel & Events. Liefde gaat immers door de maag én wie weet wat er uit een gezellig samenzijn voortkomt. Misschien een mooie vriendschap, een klein vonkje of het blijft bij een onvergetelijke avond”, zo laat de organisatie weten.

Aanmelden kan tot en met uiterlijk maandag 6 februari. Deelname is kosteloos. De start van OldStars Dates is om 17.00 uur in het Bluefinger Restaurant van Lumen Hotel. Na aanmelding ontvangen deelnemers uiterlijk vrijdag 10 februari een e-mail met de laatste praktische informatie. Mail voor andere vragen naar united@peczwolle.nl.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 19 uur geleden