Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Lenteconcert Vuurvogel in Stadshagen

Algemeen

ZWOLLE - Zaterdag 18 maart vindt het traditionele Lenteconcert van Stichting De Vuurvogel plaats in de Fonteinkerk in Stadshagen. Tijdens dit concert klinkt er vrolijke muziek van de jongste leden van de club uit Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Kinderkoor Konstantijn.

Het spits wordt afgebeten door de jongste kinderen van de Vuurvogel: ‘Vuurvogel OpStreek’. Onder leiding van violist Lies van Vledder en cellist Esther de Boer is er door zeventien jonge strijkers in slechts acht repetities een concertprogramma voorbereid.

Naast de jonge musici van Vuurvogel OpStreek zal Kinderkoor Konstantijn van zich laten horen onder leiding van Suzan Westerveld. Tot slot zullen de 42 musici van de Jonge Vuurvogel met dirigent Vincent Pollemans van zich laten horen met hun muziek. 

In de grande finale zullen alle deelnemers traditiegetrouw het Lenteseizoen officieel openen met een vrolijk slotnummer.

Het Lenteconcert van de Vuurvogel begint zaterdag 18 maart om 18.30 uur in de Fonteinkerk in Stadshagen. De entree bedraagt 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via www.ticketkantoor.nl/shop/lenteconcert2023. 

Kijk voor meer informatie op www.vuurvogeljeugdorkest.nl

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 20 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden