Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Na succesvol driekoren concert gaat Vocalgroep de Bluebird Voices aan de slag met kerstklassiekers

Algemeen

NIJVERDAL/ZWOLLE - Op zaterdagavond 30 september organiseerde het Nijverdalsmannenkoor in samenwerking met POPKORN uit Nijverdal het driekorenconcert in Het Centrum in Nijverdal. Vocalgroep BLUEBIRD VOICES uit Zwolle deed hieraan mee. Het Drie koren concert werd muzikaal geleid door Willem Jan van Asselt. Hij is bij alle koren de vaste dirigent. Dat maakte de avond des te bijzonderder.

De Bluebird Voices zongen meerdere arrangementen van Pentatonix en het nummer Human van Rag ’n’ Bone Man. Zij zingen a-capella en ondersteunen dit zelf met ritmische bodypercussie. De avond werd afgesloten met het bekende ‘Rollercoaster’ van Danny Vera, door de drie gezamenlijk gezongen. 

De Bluebird Voices gaan na dit concert met veel enthousiasme aan de slag met het kerst repertoire. Er worden verschillende kerstmedleys ingestudeerd en ook That’s Christmas to Me van Pentatonix zal in december over menig Zwolse kerstmarkt en borrel schallen.

Word jij ook enthousiast van kerstklassiekers, kun je daarnaast ook goed zingen en ben je ritmisch sterk? Kom dan eens mee repeteren. De Bluebird Voices repeteren een keer in de twee weken op woensdag avond aan de Zerboltstraat in Zwolle.

Meer informatie via www.bluebirdvoices.nl of stuur een berichtje naar info@bluebirdvoices.nl.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14