Een beeld van de Making of van de vorige voorstelling 'Wie Bepaalt mij'.
Een beeld van de Making of van de vorige voorstelling 'Wie Bepaalt mij'. Foto: Aangeleverd

Nieuw seizoen De Muiterij Jongerentheater gaat van start

Algemeen

ZWOLLE - Na het succes van vorig seizoen gaat De Muiterij Jongerentheater door! De Muiterij is dé nieuwe plek in Zwolle voor jongeren tussen 16 en 25 jaar die graag theater willen maken. Op 19 oktober 2023 vindt er van 18.30 tot 21:00 uur een kennismakingsavond plaats in Domusica Zwolle.

Tijdens deze avond krijgen de deelnemers inzicht in de bijzondere werkwijze van De Muiterij. De Muiterij biedt namelijk een trainingstraject, waarbij spelers niet alleen werken aan de eigen spel-skills, maar ook daadwerkelijk mede-maker worden van de voorstelling. De input van de spelers, is in het creëren van het script dus een belangrijk onderdeel. Ervaring is niet nodig, zin om er helemaal in te duiken absoluut wel! Met ondertussen gegarandeerd veel spelplezier.

De Muiterij maakt voorstellingen waarbij de spelers langs persoonlijke verhalen, met een brutale inslag, zichzelf laten zien. De voorstellingen gaan over de plek die ze innemen; hoe zij zichzelf zien in de wereld en hoe zij de wereld zien in zichzelf.

Aanmelden voor de kennismakingsavond kan via de website va De Muiterij: De muiterij jongerentheater (de-muiterij-jongerentheater.nl)

Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 9 uur geleden