Afbeelding
Erik Franssen

Vijf jonge koorbazen gezocht

Algemeen

ZWOLLE - Koorbazen, het 50-koppige a capella mannenkoor uit Zwolle, is op zoek naar vijf nieuwe bazen tot 28 jaar. De ambities voor het nieuwe seizoen vragen om versterking van jonge talenten met muzikale skills en gevoel voor theater. Ben jij een Koorbaas? Schrijf je dan nu in voor de auditie op dinsdag 7 november. 

Koorbazen; hét experiment in muziek, theater en performing-arts waar 50 stemmen en verhalen samen komen. De jongste is 18 en de oudste in de 80. Van bouwvakker tot advocaat, van docent tot student. Met een geheel eigen werkwijze, stijl en een groeiende landelijke bekendheid is Koorbazen een allesbehalve standaard koor. 

Het repertoire loopt uiteen van klassiek tot rock gecombineerd met hiphop, spoken word en beatbox. Met eigen gearrangeerde versies van bestaande nummers van onder andere Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Exit Music (Radiohead), In The End (Linkin Park) en Kitty Kitty (De Staat) verrast Koorbazen het publiek en zet menig optreden naar hun hand. 

Ondernemend als ze zijn produceert Koorbazen diverse muzikale projecten, producties, optredens in eigen beheer en in opdracht. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe en niet voor de hand liggende samenwerkingen. Koorbazen zorgt voor een totaalbeleving en wordt opgemerkt door diverse programmeurs, publiek en nationale tv vanwege zijn muzikale genre en krachtige, persoonlijke performance. Het team van Koorbazen bestaat uit veelzijdige professionals die, vanuit vakkennis en passie voor mens en muziek, nieuwe en bestaande kunstvormen combineren en creëren. Daarnaast werkt Koorbazen met diverse coaches uit de muziek- en theaterwereld.

Ben jij een Koorbaas? Meld je aan voor de auditie op www.koorbazen.nl De auditie vindt plaats op dinsdag 7 november van 19.30-22.00 uur te Zwolle. Deelname aan de auditie is gratis. Aanmelden is noodzakelijk.

Gerard Meijeringh