Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Singer-songwriter Koosje Sekreve treedt op in de Broerenkerk

Algemeen

ZWOLLE - Op vrijdag 8 maart geeft Koosje Sekreve samen haar partner JoĆ£o een concert in Van der Velde In de Broeren. Het volledige akoestische optreden zal in een intieme sfeer in de boekhandel plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur is de brasserie geopend voor een heerlijk aperitief. Het concert start om 20.30 uur. Tickets kosten ā‚¬17,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Van der Velde. 

Koosje is een singer-songwriter met een voorliefde voor Neo Soul, folk-jazz, r&b riffs en verrukkelijke harmonieƫn. Ze heeft het podium gedeeld met artiesten als Colin Benders, Steve Reich & Gwilym Simcock, en haar muzikale reis kreeg een boost toen ze viraal ging op social media. Haar talent werd opgemerkt in LINDA. en trok de aandacht van gerenommeerde artiesten zoals Lalah Hathaway en Robin Thicke.

Onlangs bracht ze haar debuutalbum ā€˜Itā€™s Timeā€™ uit, met maar liefst zestien nummers, dat lof oogstte van onder andere Ruben Hein, Gregory Porter en David Crosby. Ze schittert in een duet met Ruben Hein en wordt begeleid door het saxofoonkwartet Artvark en het strijkerskwintet Woodcraft, winnaars van de Dutch Jazz Competition 2022. Koosje presenteert haar debuutwerk samen met haar partner en bandlid JoĆ£o op 8 maart in de Broerenkerk.

Gerard Meijeringh