Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Senioren genieten van lunch bij Landstede

Algemeen

ZWOLLE – Zeventig ouderen kregen donderdag een lunch aangeboden bij Landstede bij de locatie Rechterland. De senioren genoten van het smakelijke uitje, dat werd georganiseerd door PCOB/KBO en mede mogelijk is gemaakt door een subsidie van Gasthuizen.

Er was veel animo voor de lunch. “Vanaf 1 februari konden ouderen zich inschrijven. Binnen een dag zat het helemaal vol. De hele dag kreeg ik mails en telefoontjes”, aldus tweede penningmeester Jannie Barkema van de PCOB.” Daarom wordt er in april nog een keer lunch voor ouderen georganiseerd. Dan is er ruimte voor veertig mensen.

De motto van de lunch was ‘jongeren zorgen voor ouderen’. De lunch werd namelijk verzorgd door studenten van de horecaopleiding van Landstede. Door een subsidie van Gasthuizen kon de lunch gratis worden aangeboden.

De senioren genoten van de lunch. “Dit is heel leuk. Je ontmoet mensen, hebt leuke gesprekken en het eten smaakt prima. Dit een gul gebaar van Gasthuizen.” Ook aan een andere tafel zat de stemming er goed in. “Normaal zit altijd alleen aan tafel. Het is heel gezellig om een keer in gezelschap te eten.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh