Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Play-in door Young Notes op Lassus Campus voor jonge muzikanten en zangers.

Algemeen

ZWOLLE - Op zondagmiddag 14 april houdt Young Notes samen met de Lassus Campus een play-in op de Lassus Campus. Young Notes is het jongerenorkest van KNA (Kunst na Arbeid). Het orkest is voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar en is volledig zelfsturend, van de muziekkeuze tot de optredens. Aanmelden voor de play-in kan tot en met dinsdag 9 april.

De play-in is voor leerlingen die een instrument spelen -alle instrumenten zijn welkom- en voor leerlingen die graag zingen. Voor het spelen op een instrument is ervaring en een instrument vereist; voor het zingen niet! Er zal moderne muziek gespeeld worden die de jongeren zeker bekend zal voorkomen!

Leerlingen van groep 7, groep 8 en alle leerlingen van middelbare scholen in Zwolle zijn welkom. Young Notes wil jongeren graag uitnodigen om te komen zingen en musiceren op de play-in. Voor de zangers wordt in de week voorafgaand, op woensdag 10 april, een repetitie gepland aan de Lassus Campus om het één en ander voor te bereiden en kennis met elkaar te maken. 

Voor de leerlingen die in het orkest plaatsnemen met hun instrument is er geen voorbereidende repetitie.

De play-in start zondag 14 april om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) en duurt tot 16.30 uur en vindt plaats aan de Lassuslaan 232 in Zwolle. Aan het eind van de middag is er een concert (15.30 uur inloop, 16.00 uur start). Ouders en andere fans zijn daar van harte voor uitgenodigd.

Voor meer informatie en het opgeven van enthousiaste zangers en muzikanten kan er een mail gestuurd worden aan Jaap de Jong (docent muziek) op j.dejong@ooz.nl of is er een mogelijkheid om aan te melden op www.youngnotes.nl. Van wie zich aanmeldt als muzikant horen we graag welk instrument bespeeld wordt. Aanmelden kan uiterlijk tot en met dinsdag 9 april. 

Gerard Meijeringh