Afbeelding

Kleur en Win: Zwolse theaters en Jumbo voor Notenkraker on Ice

· leestijd 1 minuut Cultuur

Tussen 1 november en 30 november zijn er bij vijf Jumbo’s in Zwolle kleurplaten te verkrijgen van de Notenkraker on Ice.
De prachtige kleurplaat kunnen kinderen inkleuren en daarmee maken ze kans op fantastische prijzen: de winnaar mag tijdens de kerstdagen met 3 anderen (bijvoorbeeld papa, mama, broertje of zusje) naar de unieke voorstelling Notenkraker on Ice in Theater de Spiegel. De tweede en de derde prijs zijn resp. een speelgoedcadeaubon van EUR 100,00 en EUR 50,00.

Echte ijsvloer in de Spiegel
Tijdens de kerstdagen speelt in Theater de Spiegel een unieke voorstelling met een échte ijsvloer. Nog nooit is er op het podium, in een bak van 16 m2, vijf ton ijs neergelegd om 30 dansers en kunstijsschaatsers hun prachtige show op te laten voeren. Zwolse theaters wil graag alle inwoners van Zwolle via deze kleurplaatactie attenderen op deze geweldige voorstelling. Een must see voor iedere liefhebber van musical, spektakel, show, dansers op het ijs en special effects! Wist u dat in de Notenkraker on Ice 122 verschillende lichten gebruikt worden, 19 vlieg-systemen, 111 volgspotten en 23 special effecten zoals rook en sneeuw? Jumbo werkt hier graag aan mee. Net als Zwolse theaters werkt Jumbo graag samen met bedrijven in de regio. “Als je wat voor elkaar over hebt, maakt je dat samen sterker”, aldus Freddy Bril, manager van de Jumbo aan de Veemarkt. De deelnemende Jumbo’s zijn: Westenholte, Sellekamp Zuid, De Dobbe, Assendorperstraat en Veemarkt.

En kleuren maar…
Iedere bezoeker van de bovenstaande vijf Jumbo’s kan voor zijn/haar dochter in de leeftijd van 4 tot 11 jaar een kleurplaat mee nemen. Na 30 november kiezen Jumbo en Zwolse theaters samen 3 winnaars per Jumbo uit. In totaal ontvangen 15 kinderen een prijs.
De winnaar mag tijdens de kerstdagen met (max.)3 anderen, papa, mama, broertje of zusje, naar de Notenkraker on Ice. De tweede en de derde prijs zijn resp. een speelgoedcadeaubon van EUR 100,00 en EUR 50,00. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd bij Schouwburg Odeon aan de Blijmarkt en bij de deelnemende Jumbo ‘s. Zwolse theaters en Jumbo wensen alle kinderen heel veel succes! Wees er snel bij, want de kleurplaat heeft een beperkte oplage.

Meer weten over de Notenkraker on Ice? Ga dan naar www.zwolsetheaters.nl
De voorstellingen vinden plaats van 23 tot en met 26 december.