Afbeelding
Foto: Eigen foto

Leerlingen Meander College exposeren tijdens IJsselbiënnale

Cultuur

ZWOLLE - Brugklasleerlingen van het Meander College die al twee jaar het podiumvak Beeldend fotografieworkshops van stichting De Stad Verbeeldt volgen, nemen deel aan de IJsselbiënnale.

Gedurende een aantal weken maken zij beeldverhalen aan de hand van een thema en in groepjes worden de prachtigste foto’s geschoten. De beste verhalen worden geselecteerd en maken kans op mooie prijzen. Vorig schooljaar kon de geplande expositie helaas niet doorgaan vanwege corona. Nu wordt dit alsnog gerealiseerd als onderdeel van de IJsselbiënnale in Harculo. Het Meander College is met tien werken vertegenwoordigd tijdens dit bijzondere evenement.

Fotoverhalen

De genomineerde fotoverhalen zijn te bewonderen op de Dubbelexpositie De Stad Verbeeldt – Generation Z: what’s next? in Harculo van 19 juni tot en met 14 juli. Deze activiteit is onderdeel van de IJsselbiënnale, die van 18 juni tot en met 19 september wordt gehouden tussen Doesburg en Kampen (www.ijsselbiennale.nl).

Tijdvak

De exposite is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen 5 euro per persoon entree, studenten/scholieren hebben voor 2,50 euro toegang en kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. De expositie in Harculo bevindt zich aan de IJsselcentraleweg. Inschrijven voor een tijdvak is verplicht aan de kassa of via de website www.destadverbeeldt.nl/dubbelexpositie.

Afbeelding
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59