Afbeelding
Foto: Fred Manschot

Wouter Harbers verzorgt koffieconcert bij Waanders

Cultuur

ZWOLLE - Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een kop koffie: dat kan met een koffieconcert van Wouter Harbers. Belangstellenden zijn op maandagochtend 9 augustus welkom bij Waanders In de Broeren.

Wouter neemt zijn bezoekers, samen met twee solisten, mee op een muzikale reis naar het Oostenrijkse Salzburg. Solisten Vincent Kusters en Loes van Schothorst brengen bijvoorbeeld Maria met de kinderen van kapitein Von Trapp zingend tot leven in de mooiste duetten uit de Sound of Music. En Wouter vertelt graag interessante weetjes en ludieke feiten over de muziek. 

Opera’s

Wonderkind Mozart (thuis ‘Wolfie’ genoemd) werd ook in Salzburg geboren. Zijn muziek mag dus niet ontbreken. Duetten uit beroemde opera’s komen voorbij en Wouter speelt Mozarts variaties over ‘Altijd is kortjakje ziek’.

Het koffieconcert begint om 10.30 uur binnen alle coronavoorschriften, waardoor slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn. De entree bedraagt 17,50 euro inclusief koffie of cappuccino. Tickets zijn verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl.

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 15 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.