Afbeelding
Foto: Eigen foto

Bas Gemmink vertelt in Fraterhuis Academie over James Bond

Cultuur

ZWOLLE - De Fraterhuis Academie staat op zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 13.00 uur in het teken van James Bond. Journalist en James Bond-kenner Bas Gemmink laat zien dat vakmanschap, slechte en goede keuzes en creativiteit het lot van 007 vaak hebben bepaald.

Aan de hand van vijf voorbeelden laat hij zien hoe die keuzes tot stand zijn gekomen en kijkt hij naar de toekomst. ‘No Time to Die’ is de laatste film van Daniel Craig als James Bond 007. De makers van de Bondfilms staan opnieuw voor een moeilijke keuze. Wie wordt de nieuwe James Bond en welk avontuur laten we hem meemaken? Het is een keuze tussen vernieuwing en traditie. 

Concurrentie

Gemmink laat zien dat vakmanschap, slechte en goede keuzes en creativiteit het lot van 007 vaak hebben bepaald. Maar ook zijn de juridische gevechten, de concurrentie en de tijdgeest van grote invloed geweest op de James Bond zoals mensen hem nu kennen. Gemmink laat aan de hand van vijf voorbeelden zien hoe die keuzes tot stand zijn gekomen en kijkt vast vooruit naar de toekomst. 

Kaarten

Vrienden van het Fraterhuis betalen voor het bijwonen van deze Fraterhuis Academie 10 euro; de reguliere entreeprijs bedraagt 16 euro. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop via www.filmtheaterfraterhuis.nl of aan de kassabalie, zowel in de voorverkoop als voorafgaand aan de activiteit.

Afbeelding
Leger des Heils heeft collectanten nodig in Zwolle Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Fractie GroenLinks Zwolle biedt kijkje achter de schermen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 15 uur geleden