Afbeelding
Foto: Tineke Admiraal

Annemiek van Bussel en Eric Raayman brengen ‘Meisjes van 50’

Cultuur

ZWOLLE – Muziek met een Plus presenteert op zondag 13 februari om 15.00 uur het cabaretesk liedjesprogramma ‘Meisjes van 50’ van Annemiek van Bussel en Eric Raayman. Het optreden is in zalencentrum De Hoofdhof aan de Kerkweg 26 in Berkum. 

Van Bussel en Raayman zouden oorspronkelijk in januari optreden, maar springen in nu het optreden van Hanneke Rouw en Sofia Vasheruk door omstandigheden niet kon doorgaan. ‘Meisjes van 50’ is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma waarin prachtige Nederlandstalige chansons ten gehore worden gebracht die bezoekers doen lachen, maar ook nadenken en ontroeren.

Repertoire

Annemiek van Bussel schreef deze voorstelling met regisseur Lisi De Schepper en haar muzikale tweede helft Eric Raayman die haar begeleidt op gitaar. Het repertoire bevat onder meer liedjes van Huub van der Lubbe, Ivo de Wijs en Annemiek zelf.

Livestream

De toegangsprijs is 12,50 euro. Kaarten bestellen kan via de website www.muziekmeteenplus.nl. Wie het programma liever thuis via de livestream wil bekijken, kan een ticket kopen met een toegangscode à 5 euro. Aan de zaal zijn kaarten beperkt verkrijgbaar met een toeslag van 1 euro. Bij de entree vindt controle op het coronatoegangsbewijs plaats.

Houd vanwege de coronamaatregelen de website van Muziek met een Plus in de gaten.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30