Kapsalon Your Hairworld al twee jaar een begrip in Zwolle
Kapsalon Your Hairworld al twee jaar een begrip in Zwolle brugmedia.nl

Kapsalon Your Hairworld al twee jaar een begrip in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kapsalon Your Hairworld aan de Burgemeester van Roijensingel 23 is op 1 januari 2012 opgericht. De kapsalon onderscheidde zich volgens de eigenaar meteen van andere, bestaande kapperszaken. ?Wij zijn een luxe, goedkope, schone, klantvriendelijke en natuurlijk gezellige kapsalon die goed is opgenomen in de wijk Assendorp en omgeving. Ondertussen bestaan wij nu al twee jaar en bieden we onze klanten nog steeds veel service.? De kapsalon heeft een heel centrale ligging. Daardoor komen er klanten uit heel Zwolle en omgeving. ?Ze kunnen hier langskomen met en zonder afspraak; in beide gevallen staat er altijd een kop koffie of thee klaar. Voor wie even moet wachten, liggen er wat tijdschriften klaar en men kan natuurlijk altijd nog gezellig socializen. De wachttijd is nooit langer dan vijftien minuten. Dit voorkomen we natuurlijk liever, vandaar dat er altijd drie kappers klaarstaan.?

Daarnaast gaat het team regelmatig naar verschillende cursussen en beurzen om up-to-date te blijven met alle modebeelden die er op het moment worden gevolgd. ?Kom naar Your Hairworld om uw haren te verven, knippen, high of low-lights te zetten of te permanenten. Klanten kunnen hier ook de wenkbrauwen laten epileren of verven. Ze kunnen bij ons terecht met en zonder afspraak, jong en oud.?

Kapsalon Your Hairworld viert haar tweejarig bestaan in de maand januari met een super actie. ?Knip de bon op deze pagina uit en lever hem in bij de volgende behandeling en ontvang 2,50 euro korting per persoon.? Kijk voor meer informatie op: www.yourhairworld.nl of bel voor een afspraak of vragen naar: (038) 879 57 02.