Eindelijk weer winst voor Berkum

Sport

ZWOLLE - Uit de laatste acht wedstrijden behaalde Berkum zegge en schrijve twee punten en dat betekende uiteraard een vrije val naar de gevarenzone. Als dan hekkensluiter PKC´83 op bezoek komt, dan kan er worden gesproken van een heus degradatieduel. De formatie van trainer Michel van Oostrum begreep het belang van het duel en dat resulteerde in een 3-2 overwinning en dus werd op sportpark de Vegtlust opgelucht adem gehaald.


Het duel verdiende geen schoonheidsprijs, daarvoor waren de belangen blijkbaar te groot. Veel strijd in inzet waren bij beide ploegen wel aanwezig en bij vlagen ging het er dan ook heftig aan toe.  Berkum kende het geluk van een snelle openingstreffer. Al in de 6e minuut mocht een strafschop worden genomen nadat Chris van der Meulen binnen de beruchte lijnen was onderuit gehaald. Broertje Marc wist wel raad met dat buitenkansje. Beide teams hadden veel moeite de bal in de ploeg te houden. Als excuus gold de stormachtige wind die dwars over het veld stond. Volledige artikel maandag in de krant.


Nabeschouwing en reacties Vv. Berkum-DETO. Met dank aan KVPM Videoproducties.

Afbeelding
Bevrijdingsfestival geslaagd feestje Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Vrouwenmiddag 'Wat straal je?!' op 1 juni in Zwolle: Opbrengst voor slachtoffers seksueel misbruik in Mali Algemeen 5 mei, 10:25
Afbeelding
Respectvolle Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark (20 foto's) Algemeen 4 mei, 22:47