Jakko Slot (rechts) was gespreksleider tijdens de eerste editie.
Jakko Slot (rechts) was gespreksleider tijdens de eerste editie.

Waanders in de Broeren locatie tweede editie Sportcafé Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Na een succesvolle eerste editie van het Sportcafé Zwolle 2018, nodigt Sportservice Zwolle dit jaar sport en politiek Zwolle uit voor een tweede editie. Het Sportcafé vindt plaats op dinsdag 18 december vanaf 19.45 uur in het café Waanders in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het social domein, zorg onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.

'Sport verenigt Zwolle!' is het thema van de tweede editie van het Sportcafé Zwolle. Het publiek is uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema, maar ook om met elkaar te netwerken en de verbinden. Centraal op de avond staan de onderwerpen: ‘Zwolle als sportstad’, ‘Bewegen in de openbare ruimte’ en de ‘Toekomst van de vereniging’ die we bespreekbaar maken tijdens een Lagerhuis-discussie onder leiding van ex-profwielrenster, journaliste, scherpe sportcolumniste en Zwollenaar Marijn de Vries.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij hét boekenparadijs Waanders in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond muzikale omlijsting.

Traditie

SportService Zwolle heeft de ambitie om van het Sportcafé Zwolle een traditie te maken in de stad. “Het verbinden van sport, bewegen én beleving voor iedere Zwollenaar staat bovenaan ons lijstje. Het Sportcafé biedt deze verbinding doordat we sport, politiek en betrokken inwoners met elkaar in gesprek brengen door middel van actuele thema’s in een laagdrempelige cafésetting waar. Onze wens is om dit ieder jaar mogelijk te maken. Zo stimuleren we Zwolle in beweging te komen en/of te blijven", aldus Roger Knoops, manager SportService Zwolle.

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 11 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11