Afbeelding
Eigen foto

Veel strijd tijdens karate clubkampioenschappen Mossel-Boot

Sport

ZWOLLE - In de sportzaal (dojo) van Budo Stichting Boot werden zondag eindelijk weer de clubkampioenschappen van karateclub Mossel-Boot voor jeugd tot met 17 jaar gehouden. Veel publiek en goede wedstrijden zorgden voor een prima, sportieve sfeer. 

Vooral de strijd bij de jongste deelnemers, vanaf zes jaar, trok veel publieke belangstelling. De scheidsrechters en medewerkers hadden een drukke middag om de vele wedstrijden in goede banen te leiden. Voor de finales werden afgewerkt kregen een aantal karateka’s een prijs voor hun prestaties van het afgelopen seizoen. 

Merel Landman kreeg de bokaal ’karateka van het jaar’ voor haar succesvolle seizoen met onder andere kwalificatie voor het Olympisch kwalificatietoernooi in Parijs. De aanmoedigingsprijs ging naar Erva Akseki voor haar inzet tijdens de trainingen en wedstrijden
De belangrijkste prijzen, de strijd in de ‘Open Klasse’, werd bij de jongens voor het eerst gewonnen door Rowan Ruitenberg. Erva Akseki pakte de titel bij de meisjes. Beiden mochten de enorme wisselbekers mee naar huis nemen.

De clubkampioenschappen werden mede mogelijk gemaakt door: Arslan en Partners Advocaten, Brouwers Accountants, Retro BV, en Tyrepoint Zwolle.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden