Dick Schreuder blijft PEC trainer tot en met 2025.
Dick Schreuder blijft PEC trainer tot en met 2025. (Foto: Pedro Sluiter)

Dick Schreuder verlengt contract tot medio 2025

Sport

PEC ZWOLLE - PEC Zwolle heeft het contract met trainer/coach Dick Schreuder opengebroken en verlengd. De oefenmeester, die sinds november vorig jaar hoofdtrainer is in Zwolle, staat nu tot de zomer van 2025 onder contract bij PEC.

Dick Schreuder: “Ik heb het heel goed naar mijn zin bij PEC Zwolle. Het afgelopen half jaar hebben we als team grote stappen voorwaarts gezet, maar tegelijkertijd zie ik dat we op veel vlakken nog progressie kunnen boeken. PEC Zwolle staat voor verrassend, attractief en aanvallend voetbal. Daar komt het publiek ook voor naar het stadion. Maar ik zou toch ook graag winnen als hoofdzaak willen zien binnen de club en daar met z’n allen alles voor doen. Ik ben voor mijn gevoel nog lang niet klaar bij deze mooie club en kijk dan ook uit naar de komende periode waarin we ons zo goed mogelijk gaan voorbereiden op een nieuw seizoen.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn. “Iedereen heeft kunnen zien wat voor effect de komst van Dick heeft gehad. Wij streven beide aanvallend voetbal na, waarbij we het publiek willen vermaken. Zijn duidelijke manier van coachen in combinatie met zijn visie op het spel past heel goed bij wat wij met PEC Zwolle willen uitstralen.”