Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Samenwerkingspartner en sponsor Krachtcentrale blijft langer verbonden aan Turnacademie Regio Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Turnacademie Regio Zwolle en sponsor Krachtcentrale hebben na een succesvolle eerste periode de samenwerking en sponsorovereenkomst tot en met 31 december 2026 verlengd.

Krachtcentrale is sinds de start van de Turnacademie in augustus 2021 partner en sponsor van de talenten en topsporters uit de Zwolse turnopleiding en zal zeker tot en met eind 2026 de complete verzorging van de turners voor haar rekening blijven nemen.

Het partnership van de Turnacademie en Krachtcentrale blijft zich de komende jaren richten op het bieden van professionele zorg aan de turners op het gebied van fysieke- en mentale gezondheid. Met dertien specialisaties van onder andere sportfysiotherapeuten tot slaapcoaches en van sportartsen tot diëtisten heeft Krachtcentrale alle expertise in huis om de turners ook naast de turntrainingen optimaal te begeleiden naar de top. Daarnaast mogen de turners gebruik maken van alle faciliteiten die Krachtcentrale te bieden heeft en zal Krachtcentrale als executive sponsor verbonden blijven.

Kars Menkveld, eigenaar van Krachtcentrale: “We zijn blij dat we met de Turnacademie tot overeenstemming zijn gekomen over verlenging van ons partnership. Turnacademie Regio Zwolle is onlangs kampioen van Nederland geworden en zij willen net als wij sporters in hun kracht zetten. De talenten en topsporters trainen tot 30 uur per week. Dat wij een belangrijk steentje bijdragen met onze experts in onder meer leefstijl, preventie en blessurebehandeling is hartstikke mooi voor die gasten.”

Michael Hollander, algemeen manager Turnacademie: “We zijn heel dankbaar dat Krachtcentrale zich meerjarig aan onze academie verbindt. De werkwijze van Krachtcentrale sluit aan bij onze missie om de beste, meest unieke en meest inspirerende turnomgeving van Nederland te zijn. Daar hoort optimale verzorging van onze sporters bij. De manier waarop Krachtcentrale zich richting ons opstelt om ons door die eerste, moeilijke beginjaren te loodsen is bewonderenswaardig en daar zijn wij Krachtcentrale zeer erkentelijk voor.”

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
PEC Zwolle oogst bescheiden applaus, maar staat na duel tegen AZ wel met lege handen Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Jungheimercafé blij met tweede seizoen Algemeen 23 uur geleden