Afbeelding

Schaapjes tellen en slagen bij Rikels Slaapexperts

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klanten van Rikels Slaapexperts behoren tot het meest uitgeslapen deel van de bevolking. Dat scheelt, want dat houdt ze scherp als ze overdag schaapjes moeten tellen. In de feestkrant van de beddenspeciaalzaak wel te verstaan. Wie het juiste aantal schaapjes telt, maakt kans op één  van de weg te geven kussens van 49 euro.

Voordeel voor elke klant is er bij de aanschaf van een nieuw bed. Bij ieder slaapsysteem wordt 15 procent van de waarde aan bed-textiel cadeau gedaan. Bovendien maken ze bij besteding van 1.000 euro of meer kans op een van de dinerbonnen ter waarde van 150 euro, te verzilveren bij restaurant Poppe.  Reden van dit alles? Rikels Wonen & Slapen heeft haar naam veranderd in Rikels Slaapexperts. Ondernemer Sander van Klompenburg, die samen met schoonvader Karel Rikels de zaak runt, vertelt dat er meer achter schuilt dan een andere naam. ?In deze tijd is het goed om je op één punt echt te onderscheiden. Nog meer dan bij de meubels heeft ons hart altijd gelegen bij het slapen. Ons uitgangspunt is dat we voor iedereen in het midden- en hoge segment een bed hebben. Met topmerken als Pullman, Eastborn, Swissflex en Jensen.? Slapen is wetenschap, aldus Van Klompenburg, en bij Rikels weten ze er alles van. ?Ook voor mensen met rugklachten of reuma, om die voorbeelden maar te noemen, hebben we een bed op maat. We maken vrijblijvend een scan van het lichaam en vragen wat de slaapgewoonten en wensen zijn.?

De hernieuwde bedrijfsfilosofie betekent dat Rikels het woongedeelte heeft opgevuld met nog meer slaapsystemen en alles wat daar bij hoort. Met 1.750 vierkante meter is Rikels een grote zaak met een regionale uitstraling. Daarom verschijnt de jubileumkrant, die deze week huis aan huis wordt verspreid, tot ver buiten Zwolle.

 

Rikels Slaapexperts

Grote Voort 72 ? 74

8041 BG Zwolle

(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl.