Afbeelding

Van Bas Autowas gaat niet alleen je auto stralen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als wellness voor auto’s bestaat dan is het wel bij Bas Autowas. De modernste techniek en de zachtste borstels laten je auto stralen en beschermen de lak optimaal. Zelf verlaat je ook met een goed gevoel de wasstraat. Want aandacht voor de klant zit bij Bas Autowas in het DNA en de nieuwe Baspas doet daar nog een schepje bovenop.

Ondernemer Maarten van Boven vertelt: “Met de Baspas belonen we de trouwe klant door hem op twee manieren korting te geven. Zodra je tegoed zet op de kaart doen wij daar een extra bedrag bovenop. Per wasbeurt krijg je dan ook nog eens korting.”

Meer daarover lees je in een informatiefolder die je krijgt bij de pas die zelf gratis is. Je krijgt tevens een unieke code waarmee je een account kunt aanmaken dat maakt dat je bij verlies de pas kunt laten blokkeren en het tegoed behoudt.”

Van Boven heeft als jonge ondernemer veel geïnvesteerd in zijn personeel de laatste tijd. “Ik vind het heel belangrijk dat zij hier met veel plezier werken. Voor hen en de klant die dat enthousiasme opmerkt.” Een nieuw systeem met touchscreen dat is gekoppeld aan het pinapparaat maakt dat de werknemers meer tijd overhouden voor de bezoekers van de wasstraat. Nieuw is ook de zogenoemde lavaboog. Dit is een boog van shampoo (met rood licht erachter, vandaar de naam) die nog beter inwerkt waarna de auto zijn weg vervolgt door een wasstraat waar niet wordt bespaard op water. De hoeveelheid water, de techniek, de borstels, jouw auto komt er als herboren uit. Het is niet voor niets dat autobedrijven uit de omgeving hun auto’s bij Bas wassen. “Porsche’s, Audi’s, de duurste auto’s worden aan ons toevertrouwd.”

Zwolle West

Punterweg 9A

Zwolle Zuid

Wilhelm Röntgenstraat 1