Afbeelding

Alles voor je kantoor vind je bij Cartridge Europe

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Cartridge Europe is bekend geworden als de winkel waar je alles vindt voor de printer. Tegenwoordig is de zaak aan de Assendorperstraat 168 veel meer dan dat. Nog altijd hervult Cartridge Europe vele cartridges en verkopen ze premium gereviseerde (hervulde) toners. Maar ook voor alle uiteenlopende kantoorartikelen zoals mappen, pennen en enveloppen ben je er aan het juiste adres.


De slogan ‘alles voor je printer’ kan kortom worden veranderd in ‘alles voor je kantoor’. Ondernemer Jan Willem van Dorp: “Er zijn niet veel echte kantoorwinkels meer. Tegelijkertijd is de behoefte aan kantoorartikelen nog altijd groot.” Dan is het dus goed om te weten dat je als klant bij Cartridge Europe terechtkunt. Van Dorp: “Je staat er versteld van hoeveel mappen ik hier verkoop. En veel kleine zelfstandigen die nog niet alles digitaal doen, kopen hier een kasboek.” Ook maken veel mensen gretig gebruik van twee moderne multifunctionele printers van Catridge Europe. Het laatste kopietje is net zo goed als de eerste. Fijn om te weten als je een flink aantal kopietjes moet hebben. Tevens print Cartridge Europe flyers, bouwtekeningen en posters tot A1-formaat en kan men er inbinden en lamineren.


Modern en servicegericht

Het zijn slechts een paar voorbeelden waaruit blijkt dat bij Cartridge Europe moderne techniek en service hand in hand gaan. Een fraai staaltje innovatie is er in de vorm van een 3D-printer die tal van producten kan printen. De meeste mensen zullen echter komen voor kantoorartikelen of om een pakketje te halen of te brengen. Cartridge Europe is namelijk ook een DHLservicepunt.


Ook op het gebied van printers en alles wat er bij komt kijken, blijft Cartridge Europe zich ontwikkelen. De zakelijke klant kan gebruik maken van een service om een printer te laten repareren of reviseren. Dat kan een hoop geld besparen. Cartridge Europe denkt in alles met de klant mee.


Cartridge Europe Zwolle
Assendorperstraat 166
8012 CD Zwolle
Tel.: 038-422 80 50

www.cartridge-europe-zwolle.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 21 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden