Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer By Groothuis gaat louter voor topkwaliteit

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Groothuis heeft 28 jaar ervaring en heeft zich in 2013 in Zwolle gevestigd. Groothuis is de specialist in de regio Zwolle op het gebied van gordijnen en zonweringen. Dat is goed te zien in de vernieuwde showroom aan de Faradaystraat 23 - 25.

Feestje

De restyling van de showroom was een mooie reden voor een feestje. Op vrijdag 21 april was er voor genodigden een open huis bij Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer en kon iedereen het resultaat met eigen ogen aanschouwen. Daarnaast werd het nieuwe logo gepresenteerd.  

Topkwaliteit

Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer gaat louter voor topkwaliteit. De producten worden aangeboden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast neemt Groothuis ruim de tijd voor zijn klanten. “Je praat wel over producten die langere tijd meegaan. Eerst luisteren we naar onze klanten wat de wensen zijn en daarna geven wij graag de nodigde adviezen, voor zowel de uitvoering als de kleuren. Hoe mooi is het om je kennis samen te delen. Ik vind het geweldig om te verbinden”, aldus Groothuis. 

Slimme oplossingen

Volgens Groothuis biedt Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer talloze slimme mogelijkheden op het gebied van temperatuurbeheersing. “Met gordijnen kun je wel twee graden op je stookkosten besparen, tel uit je winst. Bij het maken van een keuze telt voor de klant het uiterlijk en de functie van het product. Ik begeleid klanten daarin door een goed advies te geven en mensen bewust te maken welke mogelijkheden er allemaal zijn.” 

Er valt tegenwoordig heel wat te kiezen op het gebied van zonwering en gordijnen. “Huisautomatisering (domotica) biedt ongekende mogelijkheden om jouw zonweringen en of gordijnen van grote afstand te openen of te sluiten. Het kan allemaal”, aldus Groothuis, die in de toekomst in zijn pand graag een testcentrum wil creëren met allerlei ‘futuristische ontwerpen’. 

Complete collectie 

De Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer richt zich op particulieren, maar is ook actief op de zakelijke markt voor bedrijven, zorginstellingen en woningcorporaties met als doel om organisaties te ontzorgen. Onderhoud is een belangrijke factor. Het bedrijf van Groothuis is de zonwering-specialist en gordijnen-specialist in de breedste zin van het woord met een grote collectie gordijnen, raamdecoratie en buitenzonweringen. 

De Zwolse Gordijnenkamer heeft alles op het gebied van raamdecoratie en gordijnen. Zij bieden gerenommeerde merken en keuze uit 1400 soorten gordijnen. Volgens Groothuis moet het vooral mooi zijn. Gordijnen zijn een beleving. Zo bieden wij milieuvriendelijke producten aan van 100% gerecycled materialen.” 


Zwolse Zonwering biedt verder veel variatie in zonwering die aan de buitenkant van een woning kan worden toegepast. Van knikarmschermen, screens, markiezen, uitvalschermen en buitenleven, denk dan aan pergola zonwering of geheel vrijstaand. Met de juiste buitenzonwering van Zwolse Zonwering kun je buiten lekker genieten en blijft het binnen op aangename temperatuur.

Eerst dienen, dan verdienen 

Voor Groothuis staat het belang van de klant voorop. “Eerst dienen dan verdienen, dat is mijn streven”. Hij verkoopt louter producten waar goed is over nagedacht, producten die verantwoord zijn en technisch goed in elkaar zitten. Groothuis staat de klant bij in het traject en biedt onder andere persoonlijk advies, levering van producten, montage en het voorzien van service. “Dit alles met passie en de koffie en thee staat altijd klaar”, besluit Groothuis. 

Dit is een partnerbijdrage van: 

Zwolse Zonwering - Gordijnenkamer By Groothuis

Faradaystraat 23 - 25 Zwolle 

Tel: 038 - 260 00 20

Zwolse-Zonwering.nl
Zwolse-Gordijnenkamer.nl

Afbeelding

Wim Mossel

Afbeelding
Leger des Heils heeft collectanten nodig in Zwolle Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Fractie GroenLinks Zwolle biedt kijkje achter de schermen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 14 uur geleden