Afbeelding

DanceClassicParty met Oldskool 80s &90s in Club Aesculaap Heerde

· leestijd 1 minuut Cultuur

Back to the Oldskool 80s en 90s. Deze avond zal een sfeerimpressie zijn van hoe het uitgaan vroeger was in de jaren 80. Ging jij ook regelmatig naar de Aesculaap of de ?Johnny Bar? ? Zorg dan dat je dit feestje zeker niet mist !
Op Zaterdag 24 Oktober a.s. organiseren Marcel Hergaarden en Club Aesculaap in Heerde een DanceClassicParty.

Op deze avond zal voornamelijk muziek worden gedraaid uit de jaren 80 en 90 en het kan tevens worden gezien als een soort van reunie voor alle mensen uit onze regio die in de 80er jaren regelmatig in de Aesculaap in Heerde kwamen.
Er zal een gezellige sfeerimpressie te beleven zijn van hoe het uitgaan beleefd werd in die periode.

Steeds meer jonge 40ers beleven de huidige muziek als één dreun lawaai. De muziek van vroegere tijden was duidelijk anders.
Ferry Maat is bijvoorbeeld onlangs opnieuw begonnen zijn de toenmalige Soul Show, een toonaangevend programma destijds.

Tijdens de DanceClassicParty avond op 24 Oktober a.s. zullen herkenbare Soulshow Classics worden gedraaid aangevuld met van die echte ?oh-ja? platen die al jaren niet meer te horen zijn op de radio. Kortom, heerlijke herkenbare 80s en 90s hits uit de diverse welbekende hitlijsten zullen ten gehore worden gebracht.

DJ's deze avond zijn Marcel Hergaarden en Barry Eggink en de zaal is open van 20:00 - 03:00 uur.

Er hoeven geen kaarten vooraf aangeschaft te worden, toegang kost slechts 5 euro aan de deur. Deze avond is toegankelijk voor iedereen