Dubbeloptreden bij Muziek in de Tent
Dubbeloptreden bij Muziek in de Tent brugmedia.nl

Dubbeloptreden bij Muziek in de Tent

Algemeen

ASSENDORP - Muziek in de Tent heeft op 9 augustus een speciale editie gepland. Waar er gewoonlijk één artiest of band in de muziektent staat, zijn er deze zondag twee optredens.

Arthur Adam en Lea Kliphuis vullen het Assendorperplein met singer-songwritermuziek. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom. ?De nuchtere Arthur Adam is muzikaal niet te stoppen?, schrijft de organisatie. ?Af en toe maakt hij een liedje dat in de buurt komt van pop, soms hoor je hem a capella, maar een mini-rockopera is hem ook niet vreemd. Toch is de grote lijn in zijn nummers wel de melancholische ondertoon die je tussen de instrumenten door hoort. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, bas of toetsen. Zijn talent is goed te horen op zijn laatste album ?Magic, Light'.?

Lea Kliphuis, zangeres, gitariste en liedjesschrijfster, is volgens de organisatie te herkennen aan haar volwassen stemgeluid. ?De invloeden van Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan en Fiona Apple zijn goed te horen in haar nummers, maar toch heeft ze een geheel eigen stijl. Het album ?Can I Come By' karakteriseert zich door melancholieke en evenwichtige songs. Het vele reizen van Lea in de VS klinkt door in de liedjes. Als je naar haar album luistert hoor je vlagen van folkrock en Americana.?

De twee artiesten verzorgen elk een optreden van een uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Kijk voor meer informatie op www.muziekindetent.nl, op Facebook of Twitter.