Fitness voor 50+ door 50+

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

City Fit gaat zich richten op een specifieke doelgroep, de 50+ers. ?Als je ouder wordt, verandert je lichaam. Alles wordt wat minder, spierkracht, reactievermogen, lenigheid, evenwicht en er is een hoger risico op botontkalking.?

?Je bent echter nooit te oud om aan een trainingsprogramma deel te nemen?, volgens het sportcentrum. ?Je voelt je fitter en blijft langer actief en kan door sporten een groot deel van deze achteruitgang ondervangen. Voordelen van regelmatig bewegen zijn: het vertraagt het proces van ouder worden, toename van uithoudingsvermogen en energie, verbetering van spierkracht en lenigheid, verbetering van balans en wendbaarheid, waardoor er minder kans is op vallen en minder kans op diabetes type 2. Trainen werkt bloeddrukverlagend en zorgt daarnaast ook voor een verlaging van de rusthartslag.?

Nu heeft CityFit een nieuwe training ontwikkeld: ?small group fitness'. Deze training bestaat deels uit cardio- (conditie) en deels uit krachttraining. Onder persoonlijke begeleiding van een 50+ instructeur wordt in een groepje van maximaal vier deelnemers twee keer per week een uur getraind. Voor de eerste training wordt een intake afgenomen met een aantal testen. De testen worden na een maand herhaald om de vooruitgang aan te tonen. Voorwaarde is wel dat de deelnemers 50+ zijn.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met City Fit. Dat kan op dinsdag tussen 13.30 en 21.00 uur en op vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur op telefoonnummer (038) 422 80 15. Vraag even naar Rob Jacobs of Peter Contermans.

City Fit

Assendorperstraat 70

8012 CA  Zwolle

(038) 422 80 15

www.cityfit.nl

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 16 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden