Themadag voor nabestaanden na zelfdoding

Algemeen


AA-LANDEN - De Werkgroep Nabestaanden na zelfdoding West?Overijssel organiseert op zaterdag 29 november de themadag ?Verweven in je bestaan' in de Sionskerk.

Na de zelfdoding van een dierbare blijven mensen vaak achter met veel vragen. Vragen waarop meestal geen antwoord te vinden is. Gevoelens van boosheid en schuld kunnen lang blijven hangen. Mensen kunnen zich als nabestaande alleen voelen met gevoelens van rouw. Het raakt verweven in hun eigen bestaan.
Het verhaal van je eigen leven, het verhaal van wat je zelf hebt doorgemaakt, je pijn, je zoektocht, je strijd, de nieuwe bakens op je weg. Deze verhalen staan deze themadag centraal. Dat zijn verhalen die ruimte vragen om gehoord, gedeeld, erkend, en herkend te worden.
Piet van Beek, geestelijk verzorger geeft de themadag inhoudelijk mede vorm. Hij is ervaren in het omgaan met complexe levensvragen. Hij zal op interactieve wijze met de aanwezigen in gesprek gaan.

De werkgroep Nabestaanden na zelfdoding bestaat uit ervaringsdeskundigen, mensen die betrokken zijn en een preventiewerker van Mindfit.
De dag begint om 10.30 tot- 15.45 uur en vindt plaats in de Sionskerk aan de Glanerbeek 10.
Voor meer informatie en aanmelding (Graag vóór 21 november) e-mail nabestaandenoverijssel@gmail.com. De kosten bedragen 15,- per persoon, inclusief koffie, thee, soep en broodjes.