Nieuwe datum Ronald McDonald Rally

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Vanwege het tragische ongeval tijdens de Brouwers Boulevard Sprint in Deventer is de eerste editie van de Ronald McDonald Rally op 1 juli uitgesteld. De organisatie van de rally meldt dat er inmiddels een nieuwe datum voor de Ronald McDonald Rally is. Op donderdag 20 oktober 2011 starten zo´n 70 klassiekers een toer door de regio. De condities zijn ongewijzigd, het belooft een bijzondere dag te worden die wordt afgesloten met het overhandigen van een cheque aan het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Zowel vanuit de organisatie, sponsoren als deelnemers was er volop begrip voor het annuleren van de rally. De organisatie wil iedereen hier dan ook voor bedanken. De deelnemers en sponsoren van de Ronald McDonald Rally ontvangen bericht over de nieuwe datum. En zoals gezegd: de condities veranderen niet. De start vindt plaats bij Scania, waarna de bolides een dag toeren door Overijssel. Vanaf 17 uur worden de eerste auto´s verwacht bij de finish: het stadion van FC Zwolle. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden