Afbeelding

De Bazuin brengt hommage aan Zwolle

Algemeen

ZWOLLE -  Harmonieorkest ‘De Bazuin’ brengt een hommage aan Zwolle. Het orkest geeft op zaterdag 14 november een concert dat geheel aan de stad Zwolle is gewijd.

“Het A- en B-orkest zullen de meest uiteenlopende muziek laten horen. Op de achtergrond kan men genieten van de mooiste foto’s en bewegende beelden van Zwolle.”

De muziek zal in verschillende thema’s ten gehore gebracht worden. Herman Brood en de broers Mulder zullen voorbijkomen tijdens het thema ‘Zwolse helden’. De Peperbus en Fundatie ontbreken zeker niet bij het thema ‘Architectuur’, laat het Harmonieorkest weten.  De bekendste plekken van Zwolle zullen voorbij komen, maar ook plekken waarvan menig Zwollenaar het bestaan  niet weet.”

Het A-orkest speelt onder andere ‘Hobbits’, het vijfde deel uit de Lord of the Rings-symfonie van Johan de Meij, ‘Crown Imperial’ van William Walton en ‘October’ van Eric Whitacre. Het B-orkest zal samen met het A-orkest ‘The new world symphony’ van Dvorak ten gehore brengen. 

Wie nog mooie foto’s en beelden heeft, kan deze mailen  naar prdebazuinzwolle@gmail.com.
 

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 16 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden