Afbeelding

Fit de piste op met Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De zwembroeken, bikini’s en slippers kunnen weer ergens onderin de kledingkast worden gemoffeld, het is nu écht gedaan met de zomer. Geen reden voor een winterdepressie, want voor de wintersportliefhebber staat de mooiste periode van het jaar weer voor de deur.

Met een goede fysieke voorbereiding verkleinen wintersporters de kans op een gipsvlucht aanzienlijk. Squash & Cardiofit Centrum Zwolle aan de Dobbe in de Aa-landen biedt de mogelijkheid om optimaal van een verdiende wintersportvakantie te genieten. Met drie verschillende niveaus Skifit-trainingen is er voor elk wat wils:

Bij de ‘Blauwe piste’ op zondagmorgen van 10.15 tot 11.15 uur wordt gewerkt aan kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Tijdens deze training wordt er lekker gewerkt, maar staat ook zeker de gezelligheid centraal.

De ‘Rode piste’ training op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is een stuk pittiger. Ze kent een hogere intensiteit en meer werken aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Voor de fanatieke sporter die het onderste uit de kan wil halen, is de ‘Zwarte piste’ op zondag van 11.30 tot 12.30 uur de perfecte training. De deelnemers gaan vol aan de bak met uitdagende oefeningen in hoog tempo.

Sporters kunnen uiteraard ook bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle terecht voor spinning, pilates, Club Power en Muay-Thai. Verder is er een groeiende groep seniorenleden die op verschillende momenten in de week in groepsverband of individueel komen sporten. En men kan natuurlijk flink zweten op een van de squashbanen.

Kijk voor meer informatie over groepstrainingen, fitness en squash op de website www.squashzwolle.nl.

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden