Start kaartverkoop musical Ja Zuster, Nee Zuster door Zwols Muziektheater

Cultuur

Het Zwols Muziektheater presenteert op 7,8 en 9 april 2017 Ja Zuster, Nee Zuster

Op vrijdagavond 7 april, zaterdagavond 8 april en zondagmiddag 9 april 2017 kunt u in Theater Odeon genieten van de vrolijke musical Ja Zuster, Nee Zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink

De musical gaat over de bewoners van Rusthuis Klivia in de Primulastraat, die het regelmatig aan de stok krijgen met de boze buurman Boordevol. In het rusthuis zelf, waar zuster Klivia de scepter zwaait, wonen o.a. de Ingenieur , de pruikenmaakster Jet, de jongens Bobby en Bertus en later ook Gerrit, de inbreker. Boordevol, die eigenaar is van het pand, ergert zich groen en geel aan het ‘’rusthuis vol herrie’’ en probeert Klivia en haar gevolg op alle mogelijke manieren het huis uit te krijgen. Soms schakelt hij hiervoor zelf de rechter in. Gelukkig slaagt zijn opzet niet en blijft Rusthuis Klivia gewoon open.

Een musical vol humor en met vrolijke, herkenbare liedjes (zoals: ‘’Heb u een stekkie van de fuchsia, ‘’Mn opa’’ en natuurlijk ‘’Niet met de deuren slaan, ja zuster, nee zuster’’ en nog vele andere nummers.

Kaartjes zijn van heden te reserveren via de website www.zwolsmuziektheater.nl. Wees er snel bij dan bent u verzekerd van een mooie plek in theater Odeon.

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden