Afbeelding

HTC trekt drie spelers aan en rekent op nog meer versterkingen

Sport

ZWOLLE - HTC hoopt volgend seizoen de middenmoot in de vierde klasse te kunnen ontstijgen en heeft zich deze week al versterkt met drie nieuwe spelers.

De huidige nummer acht van de vierde klasse C, het laagste amateurvoetbalniveau op zaterdag, is blij te melden dat Kevin Ester, Jordy van Dartel en Ronald Veldhoen de selectie voor volgend seizoen versterken.

Ester is een talentvolle doelman die overkomt van SVI. Van Dartel speelt nu nog bij sv Heeten in de derde klasse op zondag. Veldhoen komt over van ZAC. HTC denkt in de komende weken nog een aantal nieuwelingen te kunnen verwelkomen.

Na twee seizoenen op de elfde plaats te zijn geëindigd is de stijgende lijn dit seizoen na de winterstop ingezet. Met nog drie wedstrijden te gaan hoopt HTC in ieder geval de achtste plaats in 4C te kunnen behouden, maar met de top drie nog op het programma wordt dat een pittige klus. Aan de andere kant is Swift '64, de tegenstander van vanmiddag, vorig weekeinde al kampioen geworden en zullen Zwolsche Boys en Reaal Dronten met hun hoofd al in de nacompetitie zitten.