Afbeelding

Meat en Meals: meer dan een Keurslagerij

Partnerbijdrages

“In onze Keurslagerij is het iedere dag feest”, vertelt Rik van de Weg enthousiast. “Heerlijk dat we iedere dag mogen werken met het beste vlees, de beste ingrediënten en de lekkerste specerijen.”

Nog leuker vindt hij het dat zijn klanten juist dat zo waarderen en alleen vragen of het iets lekkerder is. “Dat maakt werken in een eetwinkel tot een feest.” Meat & Meals keurslager Van de Weg is dé specialist in puur en (h)eerlijk vlees. “Van dit verantwoorde vlees maken wij fantastische producten, zoals vleeswaren, snacks, barbecueproducten, hapjes en natuurlijk gebruikt onze chef kok dit mooie vlees ook voor onze kant-en-klare maaltijden”, legt Van de Weg uit.

Wie op zoek is naar iets speciaals, bijvoorbeeld een mooie Côte de boeuf of advies nodig heeft voor het bereiden van barbecuevlees. Meat & Meals keurslager Van de Weg kan haar klanten bijna overal mee helpen.

Bezoek ook de Meat & Meals webshop (www.vandeweg.meatenmeals.nl) en bestel direct dagverse maaltijden. Het uitgangspunt van de maaltijdservice is om voor iedereen een gezonde en makkelijke maaltijd toegankelijk te maken. De keuze is groot en varieert van de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken tot ovenschotels. Ook voor senioren biedt Meat & Meals keurslager Van de Weg afgewogen maaltijden. Men kan deze maaltijden afhalen in de vestiging in Zwolle-Zuid, of in Zwolle-Zuid worden bezorgd op dinsdag en vrijdagochtend.

Keurslager van de weg
Pijmanstraat 21
8014 VB Zwolle

(038) 460 01 70

www.vandeweg.meatenmeals.nl

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 16 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden