Afbeelding

Hoe blijf jij in balans? Als je naaste kanker heeft kun jij óók bij IntermeZZo terecht

Algemeen

Iemand die je dierbaar is, heeft kanker. Je hebt zorgen en je zorgt. En hoe is het met jou? Hoe hou jij balans? Nazorgcentrum IntermeZZo voor mensen met kanker is er óók voor naasten! En dus voor mantelzorgers. Niet alleen op de dag van de mantelzorg, maar altijd.

Als je naaste bent van iemand met kanker, of dat je partner of kind is, één van je ouders, broer of zus, een vriendin, het heeft impact op jouw leven. Want kanker heb je niet alleen.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen als je de zorg voor een ander hebt. Of als er zorgen zijn over je naaste.

Bij IntermeZZo zijn er veel mogelijkheden voor naasten van iemand die kanker heeft of had. Veel voorlichting of activiteiten samen met degene die ziek is, of juist iets voor jezelf.

Even ontspannen met een stoel-, voet- of lichaamsmassage of ademtraining. Of informatie en tips krijgen over onderwerpen als omgaan met kanker binnen je gezin, stress of gezonde voeding.

Loop binnen voor een kopje koffie, bel voor een afspraak of kijk op www.intermezzo-zwolle.nl. Je bent van harte welkom.

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden