Afbeelding
Axent Groen

Axent Groen klaart NL Doet Klus bij Frion IJsselbolder

Algemeen

Zwolle – Collega’s van groenbedrijf Axent Groen staken tijdens de nationale vrijwilligersactie NL Doet de handen uit de mouwen bij een van de woonlocaties bij Frion IJsselbolder in Zwolle.

Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking. Volgens begeleidster Muriel van Oosterhout ‘is het de wens van onze cliënten om te kunnen genieten van een fijne tuin’, en zij plaatste de tuinklus op de site van NL Doet.

Er is veel werk verzet; de vrijwilligers hebben het bestaande terras aangepakt, er zijn nieuwe bandjes gelegd en de tegels zijn weer brandschoon. De border is grotendeels gerooid, bomen gesnoeid en de grond voorjaarsklaar gemaakt. Binnenkort komt Axent Groen vrolijke voorjaarsbloeiers planten.

Axent Groen pakt jaarlijks vrijwilligerswerk op tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland; Nldoet. Met NL Doet laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Bewoners, familie en begeleiding zijn erg blij met de aanzet tot een gezellige uitstraling van de tuin en hebben er samen met de vrijwilligers een gezellige dag van gemaakt.