Afbeelding

Hornbach Zwolle staat als een huis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klussers uit Overijssel kunnen alweer een jaar genieten van alle voordelen van Hornbach. De Zwolse vestiging van deze groeiende bouwmarktketen staat als een huis en trekt dagelijks een grote stroom aan bezoekers.

Deze vliegende start is volgens vestigingsmanager Tonnie Balkema te danken aan alle klushelden, van klanten tot medewerkers. “Onze collega’s zetten zich echt met hart en ziel in voor de klanten. Dag in, dag uit. Gaaf om dat van dichtbij te mogen meemaken.” De trotse vestigingsmanager had zich geen beter eerste jaar kunnen wensen, maar is ook realistisch. “We willen elke dag weer het beste uit onszelf halen om ervoor te zorgen dat onze klanten terug blijven komen. En daarbij kunnen we alle hulp gebruiken van nieuwe collega’s. Nieuwe medewerkers die de klanten op één zetten, hen van goed klusadvies kunnen voorzien en bereid zijn een stapje extra te zetten. Op dit moment zoeken we vooral versterking in verkopers en sanitairspecialisten.”
Het is Balkema in dit eerste jaar opgevallen dat Hornbach Zwolle klussers aantrekt uit heel Overijssel, en nog verder. “Het nieuws dat je bij ons aan de slag kunt met elk soort klusproject, is duidelijk overgekomen. Als mensen hier voor het eerst komen, zie je ze ook echt hun ogen uitkijken bij onze brede paden, hoge stellingen en het assortiment van 120.000 artikelen.”

In maart en april heeft Hornbach de projectshow `Hout beschermen’. Deelnemen is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. De demonstaties zijn op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De professionals van Hornbach vertonen het eerste half uur hun kunsten, waarna iedereen die zin heeft, zelf de handen uit de mouwen kan steken.

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden